Nyt gulv

Vi lægger alle slags gulve til ethvert rum

Lad os skabe dit drømmegulv

Hos MC Tømreren har vi stor erfaring med lægning af alle slags gulve. Så er du på udkig efter en dygtig tømrer til at lægge dit nye gulv, så er vi det oplagte valg for dig. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Vi sørger for, at dit nye gulv er både pænt og i høj kvalitet, så det holder i mange år. Vi hjælper med alt indenfor gulve og tilbyder blandt andet:

  • Parketgulv
  • Laminatgulv
  • Massivt trægulv
  • Plankegulv

Hvis du går og overvejer at udskifte dine radiatorer med gulvvarme i forbindelse med lægning af dit nye gulv, kan vi også hjælpe med den del.

Skræddersyede gulve til dit hjem

Hos MC Tømreren leverer vi skræddersyede gulvløsninger, der tilpasses dit hjem og dine ønsker. Derfor prioriterer vi en god og ærlig kommunikation gennem hele processen. Det gør vi for at få en god forståelse for, hvad dine specifikke behov er og kan komme med den bedste løsning til dig.

Når du vælger os til at lægge dit nye gulv, vælger du samtidig et slutresultat i højeste kvalitet. Vi sørger også for at levere til den aftalte tid, så du med sikkerhed ved, hvornår dit nye gulv er færdigt.

Lad os tage en snak

Kontakt os allerede i dag, hvis vi skal komme med et uforpligtende tilbud på et nyt gulv til dig. Vi lytter til dine ønsker og tilpasser tilbuddet, så det passer til dine behov.

Du kan ringe til os på telefon 50 72 53 51, sende en mail på kontakt@mctoemreren.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud