Renovering & Tilbygninger

Før Efter

Renovering og tilbygning for private I århus omegn

Trænger Jeres hjem til en kærlig hånd, eller har I købt en ny villa, der skal renoveres? Der kan være mange grunde til, at du vil renovere eller bygge om – eller overvejer en tilbygning.

Brug for flere kvadratmeter?

Er I blevet glade for det område I bor i, og ikke ønsker at flytte, men mangler ekstra kvadratmeter – Så kan det være en tilbygning I står og mangler.

En tilbygning er fx ideel, hvis familien er blevet større, og I har brug for mere plads samt flere rum i huset. Det kan være I ønsker et nyt badeværelse, kontor eller måske et større soveværelse.

Vælger du en tilbygning til hus, kan det enten være identisk med det eksisterende hus eller som en stærk kontrast, som kan opfriske husets samlede udtryk.

Ønsker I bedre udnyttelse af dine eksisterende kvadratmeter i boligen?

En ombygning kan også være det, der giver Jer jeres drømmehjem med de helt perfekte rammer. Enten ved af flytte et par eksisterende vægge og lægge lidt til værelserne, eller måske nedlægge væggen fra køkken til stue? Der er mange muligheder.

Har boligen brug for en renovering?

Har I købt bolig eller ejer en bolig af ældre dato og ønsker fornyelse og modernisering? Det kan både være en totalrenovering af hele huset indvendigt, udvendigt, bestemte rum eller delelementer som du ønsker renoveret.

Under renovering kan der fx være tale om:

  • Udskiftning af træværk samt facade
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Udskiftning af gulve, vægge og lofter
  • Udskiftning af indvendige døre samt lister
  • Renovering af badeværelse
  • Renovering af køkken
  • Efterisolering af loft og vægge

Tag os med på råd

Inden vi går i kast med din opgave, tager vi selvfølgelig dig med på råd, så vi laver den bedst mulige løsning for dig og resten af husstanden. Du får kyndig rådgivning og vejledning i både løsninger og materialevalg, så resultatet lever fuldt op til dine forventninger.

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan sikre dig nye og funktionelle kvadratmeter. Giv os et kald på 50 72 53 51
eller send en mail til kontakt@mctoemreren.dk, og vi vender hurtigt tilbage til dig.

Få et uforpligtende tilbud