Mc Tømreren Aps

Mc Tømreren Aps er stiftet af Mikkel Christophersen. Med sig har han mange års erfaring fra 12 år i tømrerbranchen.

Firmaet består af Mikkel, som er født og opvokset på sydfyn, men valgte i 2013 at flytte til Århus, hvor han nu er bosat i Ølsted med hans kæreste og 3 børn.

Mc Tømreren Aps har base i Ølsted ved Århus N, men udfører også opgaver på Djursland og i resten af Østjylland.

Høj faglighed, kvalitetsgaranti og personlig kontakt er nøgleord for virksomheden. Med faglig stolthed og fokus på den gode service garanterer vi professionelt kvalitetsarbejde og fuld tilfredshed med slutresultatet.

Vi klarer både store og små opgaver for private, erhverv og foreninger. Alt fra små reparationer til større renoveringer og tilbygninger.

Da nogle tømrerprojekter også involverer andet faghåndværk, kan vi også trække på vores solide og stabile samarbejdspartnere. Et netværk inden for maler, murer, tømrer, vvs og elektriker.

Skræddersyede løsninger

Vores kunder har alle forskellige behov, og derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger med udgangspunkt i hver enkelte kundes ønsker. Inden vi går i gang, forventningsafstemmer vi med dig, så vi kan levere et resultat, der lever op til dine forventninger.

Kompetent rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for dig? Vi tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med ethvert projekt og holder dig opdateret fra start til slut. Du er i trygge hænder hos os.

Højeste kvalitet

Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du forvente løsninger i høj kvalitet – hver gang. Vores ansatte har de rette kompetencer til at udføre den opgave, som du hyrer os til, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

God service

Udover god kvalitet kan du forvente fremragende service, når du lader os stå for din opgave. Det betyder alt for os, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde. Vi guider dig gennem forløbet fra start til slut, og du er altid velkommen til at spørge, hvis du har det mindste spørgsmål. Hos Mc tømreren Aps tager vi gerne et byggemøde om jeres opgave, også sidst på dagen eller i weekenden.

Få et uforpligtende tilbud