Tagarbejde

Tagrenovering, eller et helt nyt tag? 

Hvis taget trænger til at blive repareret, eller I har brug for nyt tag, så er I kommet til det rette sted. Hos Mc Tømreren Aps udfører vi blandt andet tagreparation, tagrenovering samt lægning af et helt nyt tag. 

Vi udfører arbejdsopgaver for både private hus- og sommerhusejere samt en række forskellige typer erhvervskunder i Århus omegn samt Djursland. Når man er på udkig efter et nyt tag, er det vigtigt at have sig for øje, at det nye tag skal kunne holde i mange år. Det er blandt andet en af grundene til, at vi værner om kvaliteten. 

Vi ved, hvor vigtigt det er, at tagrenoveringen sker efter bedste håndværksmæssige kundskaber. Derfor er du sikret en tømrer, der udfører udskiftning af taget til perfektion, når du vælger os. 

 

Du kan få et uforpligtende tilbud på dit tagprojekt ved at ringe til Mc Tømreren Aps – vi står altid klar til at hjælpe dig, vi holder til i Århus N, men laver tagprojekter for kunder i Hadsten, Søften, Hinnerup samt Djursland. 

Kontakt os i dag på mail kontakt@mctoemreren.dk                                            Eller telefon (+45) 50 72 53 51.

Lad os hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 50 72 53 51 eller mail kontakt@mctoemreren.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.